Praktisk informasjon

Hva skal jeg ha på meg på trening? Når er det ferie?

Her får du litt praktisk informasjon:

Bærum turnforening sin mailadr. er :     adm@baerumturn.no

Bærum turnforening sitt kontonr. er:     5134.06.11741

Bærum turnforenings sitt telefonnummer: 901 08 128

HVA HVIS BARNET ELLER UNGDOMMEN VIL SLUTTE?

Det er ikke alle som finner seg til rette. Det kan være at de ikke er klare modenhetsmessig, det kan være skummelt eller kjedelig etc. Vi refunderer medlem og treningsavgift hvis man melder ifra skriftlig til adm@baerumturn.no innen 9 dager etter første trening ble gjennomført (1-2 treninger). Ved avmelding innen 4 uker etter oppstart refunderes 50 % av treningsavgiften. Etter det refunderes ikke treningsavgift eller medlemsavgift.

NB: trening på grunn av covid eller at skolen skal bruke lokalene osv., dvs. forhold som ikke Bærum turnforening kontrollerer, refunderes ikke.

Medlemsavgift dekker forsikring til reise til og fra trening samt under trening. Dette er NIF sin standard forsikring for barn og ungdom. Medlemsavgiften er pr. kalenderår.

Turn og sikkerhet.

Turn er en idrett som krever disiplin bl.a. pga. sikkerhet.

Det er viktig å bruke inne-stemme, lytte til trenerne og være rolig i gruppen slik at man har fokus på de arbeidsoppgavene man får. Disiplin og sikkerhet er viktig av to hovedårsaker:

  1. Man skal lære de grunnleggende ferdighetene riktig, slik at man slipper «hull» grunnmuren. Da kan man utvikle seg lenger.
  2. Det er mange barn som trener sammen. Viktig å ha ro og følge beskjeder slik at man unngår å skade seg selv, andre eller utstyret.

Det er også retningslinjer i forhold til hva barnet bør ha på seg etc.

Vi vil informere foresatte hvis en utøver forstyrrer treningen for andre. Hvis dette er gjentagende over lengre periode vil vi prøve å finne en løsning sammen med foresatte.

praktisk%20info.jpg

 

Hva skal barn og ungdom ha på seg på trening?

Dette vil variere med alder og hva man har. T-skjorte og shorts, tights og T-skjorte, joggebukse og T-skjorte eller turndrakt med shorts eller tights. Bruk gjerne sokker.

Har man fotsopp må man ha på sokker.

Det kan være lurt å ha joggebukse eller collegegenser på oppvarming, spesielt i kalde årstider.

Ikke joggesko eller innesko.

 

Smykker og langt hår

Alle som har langt år skal ha håret satt opp i hestehale eller musefletter.  Er håret veldig langt bør det flettes. Det er ikke lov å ha klokke, skarpe gjenstander som belter, armringer og ringer med stener. Små øredobber er lov, men vi anbefaler ikke «ringer» i ørene. Det kan være smertefullt hvis man hekter seg bort i noe, både for trener og utøver.

 

Drikke, mat og snus

Det er ikke lov å ha mat eller snacks inne i hallene. Det er ikke lov å spise inne i noen av hallene. Normalt er det ikke behov for matinntak/snacks under en vanlig trening. Det er kun lov med vann under trening.

Vannflaskene skal oppbevares på anvist sted i de ulike hallene. Det skal aldri være flasker «som ligger og slenger» ved apparatene. Det er farlig for andre utøvere og trenere som kan vrikke benet etc. Sjekk at flasken er alltid lukket når du setter den fra deg.

Vi har snus-frie haller. Utøvere har ikke lov å bruke tyggegummi eller snus inne i gymsalen/hallen.

 

Hvor får vi kjøpt drakter?

Vanlige drakter til barn får man kjøpt i mange sportsbutikker. Det er også mye drakter og annet sportsutstyr å få kjøpt på nettet.

 

Feriedager

Vi følger skoleruten når det gjelder fridager dvs ingen trening i vinterferie, høstferie, påskeferie, valgdag og andre skolefridager. Planleggingsdager er det trening med mindre skolen er stengt slik at vi ikke kommer inn. Info vil du finne på web-sidene våre.