HVORDAN MELDER JEG MEG PÅ?

For å melde på til et treningstilbud må man først ha medlemskap i Bærum Turnforening, klikk her for å se hvordan man blir medlem. 

All påmelding går via link på Bærum Turnforening sin webside. Du finner tilbudet du (barnet) ønsker å delta på. Du må ha betalingskort klart, da du må betale ved påmelding. Påmelding er ikke registrert hvis du ikke har betalt/blitt trukket av kortet.

HVA HVIS BARNET ELLER UNGDOMMEN VIL SLUTTE?

Det er ikke alle som finner seg til rette. Det kan være at de ikke er klare nok modenhetsmessig, det kan være skummelt, det kan være kjedelig etc. Vi refunderer medlem og treningsavgift hvis man melder ifra skriftlig til adm@baerumturn.no innen 9 dager etter første trening ble gjennomført (1-2 treninger). Ved avmelding innen 4 uker etter oppstart refunderes 50 % av treningsavgiften. Etter det refunderes ikke treningsavgift eller medlemsavgift.

Avlyst trening på grunn av skolen skal bruke lokalene eller stengte haller, dvs. forhold som ikke Bærum turnforening kontrollerer, refunderes ikke.

Medlemsavgift dekker forsikring til reise til og fra trening samt under trening. Dette er NIF sin standard forsikring for barn og ungdom. Medlemsavgiften er pr. kalenderår.

Treningsavgiften dekker treningstilbudet i aktuelt semester.