Om Bærum Turnforening

Under finner du en beskrivelse av Bærum Turnforening. I menyen til venstre finner du informasjon om medlemskap og priser og hvordan man melder seg inn i klubben og annen brukerveiledning.

Bærum turnforening ble stiftet 09.09.1996. Klubben startet med aktivitet på Ramstad skole høsten 1996. Iniativtaker og leder i mange år var Stein Reegård. Når Mølladammen skole ble bygd startet vi også aktivitet på “Mølla”. Vi har også vært og er på Emma Hjort skole. Det har vært høy aktivitet i disse 25 årene- ofte med lange ventelister. Vi setter stor pris på den jobben dyktige trenere og ledere har gjort gjennom 25 år.

Klubben er en breddeklubb. Klubben skal tilby barn og ungdom god og riktig trening. Tilbudene skal gi godt grunnlagt for videre satsing innen turnsporten eller som grunnlag for annen idrett. (Basistrening)

De som ønsker og utvikle seg til høyere nivå/satse på en av konkurransegrenene har gode tilbud i våre naboklubber.

Eks:

Turn menn Njård, Asker  eller Oslo Turn.

Turn kvinner Njård, Sandvika  eller Oslo Turn

RG Snarøya eller Stabekk